Na Kontaktoni

Ne se deshironi te jepni pershtypjet tuaja ose te pyesni per informacione mbi shkollen tone, ju lutem te na shkruani duke plotesuar formen e meposhtme ose duke na shkruar apo telefonuar ne kontaktet e poshte shenuara.

DREJTORE DHE KOORDINATORE AKADEMIKE

Znj. Mina Hasanaj
Cel: + 355 (0) 69 48 08 377
Email: the.independent@hotmail.com

ADMINISTRATORI

Z. Besnik Hasanaj

ZV. DREJTORE NË ARSIMIN FILLOR

Znj. Alma Bakri
Cel: + 355 (0) 69 32 46 347
Email: almabakri@yahoo.com

ZV. DREJTORE NË ARSIMIN E MESËM TË ULËT

Znj. Aida Marku
Cel: + 355 (0) 68 33 10 292
Email: aida.marku87@gmail.com

ZV. DREJTORE NË ARSIMIN E MESËM TË LARTË

Zj. Liljana Hallkaj
Email: liljanahallkaj71@gmail.com

KANCELARI

Znj. Katerina Karaj
Tel/Fax: + 355 (0) 48300631
Cel: + 355 (0) 67 60 280 95
Email: the.independent@hotmail.com

EKONOMISTE

Znj. Irina Agolli
Cel: + 355 (0) 67 60 28 081
Email: bursary@independent-college.com